Over Gradiation

Gradiation bestaat sinds 2001 en is exclusief wederverkoper van CODAS. Tevens leveren wij producten en diensten om CODAS naadloos in te passen in uw toestprocessen en elektronische leeromgeving. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, dichtbij de bakermat van de CODAS software, de Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze kracht is onze ruime ervaring in het educatieve werkveld. In dit veld hebben we ons gespecialiseerd op het snijvlak van processen en automatisering.

Onze missie is om door het inpassen van computer ondersteund nakijken, de docenten in staat te stellen de kwaliteit van het onderwijs te verhogen. Bekend is dat met open vragen toetsen beter is dan met alleen meerkeuzen vragen en vaker toetsen is leidt tot betere resultaten. CODAS geeft docenten de ruimte om deze principes toe te passen.

CODAS is ontwikkeld door Professor Richard de Mulder en Dr. Kees van Noortwijk. Zij hebben deze activiteiten ondergebracht in Andromatics. Gradiation en Andromatics werken samen voortdurend aan de verdere uitbouw van de mogelijkheden en toepassingen van CODAS.


T. +31 (0)10 2260886 E.info@gradiation.com P.Esdoornlaan 13 - 3053 WS - Rotterdam
Rabobank 38.22.95.560 KvK 32100560